Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Fruit en Plantaardige Verwerkingsmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit Fruit en Plantaardige Verwerkingsmachine voor verkoop
Dank voor het steunen en begeleiding onder uw hulp en instructie, win ik meer marktaandeel.

—— Kene Erike

zeer goede mededeling alle opgeloste problemen, tevreden met mijn aankoop

—— Alexandra

Dank u voor uw goede after-sales service. Uitstekende training en technologische ondersteuning helpt me veel.

—— SAM Smith

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— John Lee

Goede steun. Tot slot geworden het in gebruik.

—— Abboy

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Wij hebben volledige automatische productielijn. Maandelijkse productiecapaciteit van 500-1000 reeksen. Alle machines zijn in goede kwaliteit, met uitgevoerde norm.

  Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTDBeijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTDBeijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTDBeijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

   

  Geavanceerd technische Steunen:

   

  Wij hebben twee R&D basis in de stad van Tchang-tchoun en Wuhan-Stad, die met bekende instellingen van het hogere leren en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland samenwerken. 63 nationale octrooien, de een aantal kern technologische verwezenlijkingen en technische indicatoren op het internationale geavanceerde niveau.

   

  Dring aan bij de onafhankelijke innovatie een onuitputtelijke bron van duurzame ontwikkeling is. Met 15 jaar van rijke ervaring in het onderzoeken van en het ontwikkelen van Voedsel en Houtverwerkingsmateriaal, is Furui bereid om een reeks gepersonaliseerde laseroplossingen voor onze klanten tot stand te brengen!

 • OEM / ODM

  Furui heeft productiebeheer vooruitgegaan en ook technische innovaties blijven doen allerlei machines verstrekken. OEM is ook welkom.

   

  Onze producten zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, maar ook uitgevoerd naar meer dan 180 landen en gebieden in de wereld, die omvatten: Duitsland, Japan, Italië, Rusland, Japan, Zuid-Korea, Turkije, Brazilië, India, de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen. De producten met goede kwaliteit zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

  Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

 • R & D

  Furui heeft een professioneel R&D-team met meer dan 15 jaar ervarings om Voedsel /wood die machines verwerken van de beste kwaliteit en de hoge stabiliteit te voorzien.

   

  In binnen- en buitenland het samenwerken met bekende instellingen van het hogere leren en onderzoeksinstellingen. Het perfecte product krijgt 3 nationale octrooien, de een aantal kern technologische verwezenlijkingen en technische indicatoren op het internationale geavanceerde niveau.

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)